CORUL CONIL doreste sa va colinde

Dragi parinti,

         Dupa cum stiti, bazele Corului CONIL au fost puse si Miss Monica Ranghilof Pislariu a inceput deja pregatirile pentru programul de colinde. Programul va contine cele mai frumoase si cunoscute colinde pe care elevii nostri le vor interpreta atat in engleza cat si in romana.

         Avem in intentie ca in saptamana 14-18 decembrie, sa pornim a va colinda pe dvs, parintii copiilor din CONIL, la locurile dvs de munca pentru ca norocul sa nu intarzie sa apara in Noul An si suntem convinsi ca fiecare dintre dvs il asteapta cu speranta si dor.

       Asadar, pentru aceia dintre dvs care considera ca in institutia in care lucreaza, tavalugul activitatilor zilnice poate fi oprit pentru 15 minute de incantare pe care copiii nostri alaturi de Miss Monica doresc sa vi le ofere, va rugam sa ne contactati (personal,telefonic sau prin email) pentru a ne putea planifica programul.

        Transportul copiilor la sediile dvs va fi in sarcina noastra, singura dvs obligatie fiind aceea de a oferi din partea institutiei  un mic cadou, simbolic, copiilor ce din suflet va vor ura un an mai bun !

          Avand in vedere ca elevii de la after school se afla in acest interval in vacanta, mentionam ca la aceasta actiune vor participa doar elevii de la cor care pot fi prezenti insa, de programul oferit de copii de la CONIl, se poate bucura orice parinte care ne cunoaste.

CONIL Kindergarten& After School

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: