CONIL Kindergarten&After School multumeste tuturor parintilor

Dragi cititori,

         Constatam cu foarte mare bucurie implicarea parintilor elevilor de la CONIL  Kindergarten&After School in actiunile promovate de noi precum si reactia lor imediata la apelurile noastre de ajutor, sprijin si suport. De la faptul ca toti parintii au inteles sa ne sprijine la realizarea proiectului nostru intitulat  „O lume mai buna pentru toti copiii ” si pana la transmiterea in timp real a oricaror informatii, fiecare parinte a dovedit o totala deschidere si sustinere fata de noi.

          Nu putem decat sa fim foarte onorati de acest fapt si in consecinta trebuie sa va comunicam ca tot sprijinul si suportul dvs nu face altceva decat sa ne motiveze si sa ne oblige ca serviciile pe care vi le oferim sa creasca permanent in calitate si consistenta.

          Multumim de asemenea tuturor parintilor care au invitat CORUL CONIL sa ii colinde la locurile lor de munca. Aceste experiente vor fi pentru copiii nostri lucruri de neuitat ce le vor spori increderea si stima de sine si suntem convinsi ca si cei ce vor avea ocazia de a ii vedea si asculta vor fi placut impresionati.

         Multumim de asemenea Dnei Radu de la sediul CONIL 13 Septembrie pentru tot efortul depus pentru obtinerea unei sponsorizari a evenimentului organizat de noi in data de 13 decembrie la Palatul Copiilor- Festivalul „Bucuria copiilor, bucuria nostra”. De asemenea multumim doamnei Radu pentru sponsorizarea generoasa si deosebita facuta  Gradinitei CONIL – sediul 13 septembrie.

        Pentru tot efortul pe care il faceti in sprijinul nostru, va rugam pe fiecare dintre dvs sa primiti din partea noastra acest buchet virtual de flori precum si o reverenta cu palaria plecata. 

CONIL kindergarten&After School

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Adriana Radu on 10/12/2009 at 11:48 am

    Cu mare placere, oricand este posibil va voi ajuta!

    O saptamana frumoasa in continuare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: