Mesajul colaboratorilor Learn2B pentru CONIL Kindergarten&After School

„Buna ziua,

Ne-a facut deosebita placere sa sustinem sesiunele in cadrul institutiei Dvs, copiii au fost extraordinari si ne bucuram ca am reusit sa intram in universul lor si sa surprindem cu ajutorul aparatului de fotografiat cateva dintre clipele minunate ale copilariei.

Va atasam cateva dintre pozele care au fost realizate in cadrul sesiunilor avand convingerea ca va veti bucura atat Dvs cat si parintii.


Va multumim,
Echipa Learn2b”

Va rugam sa accesati http://picasaweb.google.ro/conil.kindergarten/Learn2BCONIL2009# unde veti gasi toate fotografiile puse la dispozitie de catre colaboratorii nostri in care ii veti intalni pe copiii de la CONIL Cotroceni, 13 Septembrie precum si pe cei de la CONIL After School.

CONIL Kindergarten&After School

Anunțuri

One response to this post.

 1. Multumim mult echipei CONIL Kindergarten&After School pentru sprijinul de a pastra legatura cu parintii copiilor inscrisi in programul „Learn2B” – „Invat sa devin…”

  Dorim sa facem o mentiune in plus in ceea ce priveste portofoliul de fotografii realizate in cadrul sesiunilor din cadrul programului.
  Intrucat a existat un volum mare de poze, am facut o selectie a acestora, fisierele au fost arhivate .zip si expediate prin intermediul http://www.transfer.ro – server de transferare a fisierelor de pana la 1 GB, 100% sigur si securizat (doar persoanele care primesc linkul pot sa downlodeze fisierele). Fisierele raman active 10 zile, dupa care sunt sterse automat.

  La finalul anului scolar CONIL Kindergarten&After School va intra in posesia tuturor fotografiilor realizate, precum si a portofoliului continand fisele lucrate de copii (fisele au fost/sunt scanate si le veti primi in format electronic)

  Incercam in permanenta sa pastram o legatura cat mai apropiata cu parintii copiilor inscrisi in program, prin urmare, in incercarea de a face aceasta legatura si mai puternica si pentru a veni unul in sprijinul celuilalt in favoarea copiilor, am initiat un blog “Learn2b” – “Invat sa devin…” – care se doreste a fi o cale de comunicare directa, o sursa suplimentara de informare pentru parinti, in care veti regasi o parte a activitatilor ce se desfasoara in cadrul programului, dar si, mai ales activitati suplimentare complementare ce vor fi mereu actualizate vizand dezvoltarea personala a copilului, in mai multe planuri.

  Pana la sfarsitul acestui an veti regasi aceste materiale pe blogul nostru dedicat parintilor
  http://clublearn2b.wordpress.com/

  Multumim mult inca o data.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: