Momentele principale ale sarbarii CONIL After School

Dragii nostri cititori,

          Duminica 13 decembrie am fost martorii unui maraton artistic sustinut de copiii si profesorii de la CONIL After School. Amfitrionul serbarii, Mos Nicolae, ajutat de praful sau magic i-a purtat pe copiii si spectatori prin tari indepartate, din al caror dansuri si cantece au fost selectate cele mai reprezentative.

          Periplul prin tarile lumii a inceput cu o calatorie in Rusia pe acordurile Kazacioc-ului. Corul CONIL si apoi elevii clasei a-II-a au realizat un moment incantator pentru public. A urmat apoi o scurta vizita prin India , moment sustinut de elevii claselor a-III-a. Arabia Saudita a fost prezenta in spectacolul CONIL prin dansul baietilor de clasa I , moment intens aplaudat de catre cei prezenti

           Praful magic i-a purtat pe copii si spectatori  in Japonia unde elevii CONIL au facut o demostratie de Karate iar elevele claselor a-III-a ajutate de Nadin,Dora si Miss Monica au cantat melodia Sakura . Din Japonia am ajuns in indepartata Kenya unde elevii claselor I au prezentat un catec si un dans traditional acelei parti a lumii.

         Baietii claselor a-II-a si a-III-a ne-au purtat apoi pe meleguri Jamaicane prin interpretarea unei melodii extrem de cunoscute lasand apoi randul unui dans si cantec brazilian sustinute de elevi ai tuturor claselor.

          Praful magic ne-a adus din nou pe continent unde baietii claselor a-III-a au prezentat un dans traditional, costumele acestora reproducand portul traditional al Greciei.  Din Grecia am poposit in Italia, elevii claselor I prezentand un colaj de cantece si apoi, valsurile specifice Austriei, alaturi de un dans minunat sustinut de elevi din clasele a-II-a si a-III-a .

        Ana Gaucan, campioana nationala la dans aerobic, ne-a facut sa fim din nou mandrii ca suntem romani iar elevii claselor I au sustinut un moment de dansuri si cantece reprezentative pentru Romania. Din Romania…..plecam in Statele Unite . Elevii clasei a-II-a sustin un cantec si un dans ce ridica in picioare audienta.

      Finalul serbarii ii reuneste pe toti participantii , cu mic cu mare , intr-un moment emotionant inspirat din creatia lui Michael Jackson – Heal the World.

Mai jos aveti o galerie foto cu momentele serbarii. Speram sa va incante !

Multumim dlui. Sava pentru fotografiile furnizate si va directionam catre site-ul nostru de fotografii pentru mai multe instantanee. http://picasaweb.google.com/conil.kindergarten/ConilCraciun2009IS#

Cei care ne mai pot furniza fotografii sunt rugati sa ia legatura cu Miss Irina.

Felicitari tuturor!

CONIL After School

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: