Corul CONIL a colindat firmele parintilor ….

Dragi cititori,

La initiativa fondatorului Corului CONILMiss Monica Ranghilof Pislariu, am facut o oferta tuturor parintilor elevilor de la CONIL la care o parte au raspuns pozitiv si pentru acest efort le multumim inca odata si pe aceasta cale. Prin aceasta alaturare la ideea noastra, ati dovedit ca stiti cat este de important pentru un copil sa munceasca pentru a primi ceva drept recompensa si putem sa va marturisim ca am fost extrem da surprinsi de reactia copiilor si de comportamentul lor in timpul acestor actiuni.

Multumim astfel mamicilor elevelor Maria Nicolici, Sara Ismail, Cristiana Sava si a surorilor Tuclea- Catalina si Andreea. Speram ca anul viitor sa se alature idei noastre si mai multe mamici dar si tatici pentru ca spectacolul copiilor este deopotriva dedicat doamnelor si domnilor ….

Rugam pe cei ce au avut bucuria sa ii asculte pe copiii nostri interpretand cele mai frumoase si cunoscute colinde atat romanesti cat si din repertoriul international sa posteze comentarii pe care cu siguranta copiii le vor putea vedea si analiza !

Imagini de la prima noastra vizita vor fi incarcate pe site-ul CONIL de fotografii urmand ca pe masura ce intram in posesia unor noi fotografii sa le atasam si pe acelea.

Bravo Corului CONIL si Miss Monica !

Sarbatori cu bine tuturor !

CONIL After School

Pentru fotografii accesati link-ul  http://picasaweb.google.com/conil.kindergarten/LaColindat?feat=directlink

Asteptam fotografii si de la celelalte vizite !

Anunțuri

One response to this post.

  1. Posted by Monica Pislariu on 22/12/2009 at 9:46 am

    Multumesc Miss Adela si Conil pentru sustinere, dar si parintilor pentru ca ne-au primit(Dna Nicolici, Dna Ismail, Dna Sava, Dna Tuclea). Am reusit sa le aratam copiilor dvstra cat de placut este sa faci un lucru si pentru acesta sa primesti atat laude si felicitari cat si o recompensa materiala. Sunt convinsa, dragi parinti, ca in anul viitor ei vor fi primii care vor dori sa mergem la colindat. Cu speranta ca a fost o lectie extrem de folositoare pentru ei, va doresc la toti

    CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CU SANATATE SI BUCURII!!!

    LA MULTI ANI!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: