CONIL isi asteapta cu drag elevii si in 2010

Dragi parinti,

Iata ca a mai trecut un an, cu cele bune si rele ale sale si tocmai ce am inceput sa derulam ghemul zilelor anului 2010. Ca orice institutie in care principalul obiectiv este cresterea calitatii, in aceasta perioada ne-am facut si noi bilantul celor bune si celor rele din anul 2009 si ne-am formulat principalele repere si obiective pentru anul 2010.

In primul rand dorim sa transmitem scuzele noastre tuturor acelora dintre dvs care au avut motive de suparare in anul 2009. Speram ca nemultumirile dvs sa se fi rezolvat in scurt timp si satisfacator pentru dvs. De asemenea, revenim cu solicitarea de a ne fi transmisa orice nemultumire a dvs referitoare la serviciile pe care CONIL vi le ofera.

Pentru anul 2010 ne propunem o implicare si mai mare in toate activitatile pe care le desfasuram cu copiii dvs si de asemenea vom incerca, de indata ce vremea ne va permite, sa organizam cat mai multe iesiri cu copiii in afara gradinitei (vizite la muzee, spectacole de teatru, excursii) astfel incat prieteniile din copiii sa depaseasca granitele institutiei noastre.

Toate aceste lucruri  le vom putea realiza numai daca vom fi sanatosi asa incat,  dorim atat copiilor, dumneavoastra cat si tuturor celor de la CONIL un an nou cu multa sanatate si putere de munca.

Va asteptam cu drag voi, minunatii nostri copiii !

CONIL Kindergarten&After School

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: