Miercuri 13 ianuarie, prima iesire a CONIL Kindergarten la un eveniment cultural

Dragi parinti,

            Ne-am propus ca in anul 2010 sa existe in fiecare luna asa numita „Saptamana culturala” in timpul careia, copiii din institutia noasta sa participe la diferite evenimente culturale in afara gradinitei noastre. Participarea la specatcole de teatru, film, opereta, balet, vizitarea muzeelor fac parte din proiectele pe care CONIL le va derula in acest an cu copiii dvs in timpul respectivei saptamani a fiecarei luni.

            In luna ianuarie, am declarat „Saptamana culturala” ca fiind saptamana cuprinsa intre 11-15 ianuarie 2009, perioada in care vom sarbatori si 160 de ani de la nasterea marelui nostru poet Mihai Eminescu. Pentru a marca aceasta sapatamana culturala, ii invitam pe copiii dvs (dar si pe aceia dintre dvs care doresc sa ni se alature) la Teatrul Ion Creanga–  miercuri 13 ianuarie 2010 unde vom urmari spectacolul „Cand jucariile spun PA” .

          Spectacolul se desfasoara in incinta Cinematografului Gloria din Aleea Bucovina nr 6 , locul ce gazduieste provizoriu spectacolele Teatrului Ion Creanga, incepand cu ora 10Pretul biletului este de 12 Ron de copil (sau adult) si trebuie achitat educatorului de grupa pana vineri 8.01.2010. In acest tarif este inclus si transportul copiilor de la gradinita la sala de spectacol si retur cu un autocar inchiriat.

        Deoarece cu acelasi transport vor fi preluati copiii de la ambele sedii, pentru cei din 13 septembrie ora de imbarcare va fi 8:30 iar pentru cei din Cotroceni, imbarcarea se va face la ora 9:00.

Celelalte detalii va vor fi comunicate ulterior.

CONIL Kindergarten

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: