Actiune de weekend la Opera Romana a CONIL Kindergarten&After School

Dragi cititori,

    In urma voturilor dvs referitoare la realizarea unor programe de weekend pentru copiii de la CONIL,  ne face o deosebita placere sa va comunicam ca duminca 17 ianuarie, vom merge la Opera Nationala Bucuresti incepand cu orele 11 , unde vom viziona spectacolul Hansel si Gretel, un spectacol magic dedicat tuturor iubitorilor teatrului liric, indiferent de varsta.

     Pretul unui bilet categoria I pentru copiii este de 15 Ron iar pretul pentru adultii insotitori in situatia in care exista si parinti sau bunici amatori, este de 53,5 Ron pentru bilete categoria I si de 22 Ron biletele de categoria a-II-a .

       Deoarece biletele vor fi achizitionate marti 12 ianuarie 2010,  pe cei inetersati ii rugam sa comunice si sa achite contravaloarea biletelor dorite la educatorul de grupa sau la Miss Irina Oprea pentru elevii de after school. Se intelege ca in situatia in care exista parinti care opteaza pentru bilete categoria a-II-a, acestia nu vor viziona spectacolul alaturi de copil,deoarece ei vor avea locuri categoria I. Copiii pot de asmenea sa fie adusi la spectacol , preluati de insotitorii de grup de la CONIL pe perioada spectacolului si la final, predati parintilor (pentru parintii care nu doresc sa vizioneze acest spectacol).

In speranta ca vor fi cat mai multi copiii de la CONIL prezenti la acest spectacol, va asteptam cu drag sa va inscrieti pe lista de participare.

CONIL Kindergarten&After School

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: