Detalii spectacol Opera Romana – 17 ianuarie 2010

Dragi parinti,

        Multumim tuturor celor ce s-au alaturat proiectului nostru si care au imbratisat initiativa noastra de a ne petrece intr-un mod foarte placut si special cateva ore din weekend, alaturi de colegi, parinti si profesori.

        Din nefericire, Opera Roamana pune la dispozitie pentru fiecare spectacol un numar de 80 bilete categoria I , cu reducere pentru elevi . Am ajuns sa achizitonam cele 40 bilete necesare pentru elevii CONIL  atunci cand la casa mai erau disponibile doar 15 asa incat, am fost obligati sa luam bilete fara reducere dar care sa nu depaseasca suma stransa. In consecinta, bilete achizitionate sunt categoria a-III-a iar costul lor este de 10,6 Ron. Diferenta pana la 15 Ron achitati de fiecare participant va fi returnata de catre Miss Irina .

Ne angajam ca la urmatorul eveniment sa ne organizam mult mai bine astfel incat sa beneficiem de oferta ONB.

          Asadar, spectacolul incepe la ora 11. Intalnirea cu copiii va avea loc la ora 10,30 la intrarea in Teatrul de Opera Bucuresti. Durata spectacolului este de 1h si 45′ asa incat preluarea copiilor se va face in intervalul 12.45-13.00  din acelasi loc.

         Copiii vor fi insatiti in sala de spectacol de catre Dna Psatta Cezarina, Miss Irina Oprea si Miss Monica Pislariu alaturi de un grup de parinti.

Speram ca experienta copiilor sa fie foarte placuta astfel incat asemenea  iesiri sa faca parte din programul lunar al copiilor de la CONIL.

CONIL Kindergarten&After School

Reclame

3 responses to this post.

 1. Posted by Ortansa Balaban on 14/01/2010 at 12:07 pm

  va rugam sa ne explicati ce inseamna bilete de cat.a III a si daca spectacolul poate fi vizionat in mod corespunzator de catre copii

  cu multumiri-mama Soniei

  Răspunde

 2. Posted by Monica Pislariu on 14/01/2010 at 10:22 pm

  Pentru prima experienta a copiilor in sala Operei Nationale Bucuresti este un lucru foarte bun aceasta mica neconcordanta. Copiii se vor putea obisnui cu sala, de altfel o sala foarte mare si inalta, vor avea o imagine completa de la balcon, atat asupra scenei cat si asupra salii. Vom putea sa le raspundem la eventuale intrebari sau sa le oferim lamuririle necesare, fara a deranja publicul participant(ceea ce nu se poate face in mijlocul salii, respectiv pe locurile de cat.I).

  In plus, astazi am stat de vorba cu doua regizoare de la ONB, care mi-au marturisit ca este un spectacol foarte captivant si, in mod sigur, copiii vor mai reveni in aceasta sala.

  ATENTIE: Spectacolele la ONB incep la ora fixa, daca intarziati nu mai puteti intra. Acestea sunt regulile impuse de conducerea Operei.

  Va astept duminica la ONB!!!

  Miss Monica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: