Cuvant din partea trainer Learn 2B despre sedintele de la CONIL

Dragi parinti,

           In cursul acestei saptamani, respectiv saptamana trecuta ( Luni 18 ianuarie– Conil Cotroceni; Marti 19 ianuarie– Conil 13 Septembrie – grupa mica; Miercuri 20 ianuarie – Conil 13 Septembrie – grupa mijlocie; Marti 26 ianuarie– Conil 13 Septembrie – grupa mare) au avut loc intalniri cu  parintii copiilor inscrisi in cadrul programului optional “Learn2b” – “Invat sa devin…”
           La intalniri a participat un numar mare de parinti, lucru care dovedeste o data in plus interesul parintilor fata de acest optional.
           Daca initial fiecare dintre sedinte era planificata pentru aproximativ 30 de minute incepand cu ora 17.30, ei bine…discutiile au durat pana catre orele 20.30.
          Parintii au avut ocazia de a se familiariza cu ceea ce inseamna conceptul “Learn2b” – “Invat sa devin…”, obiectivele, metodele, tehnicile, exercitiile utilizate in cadrul programului. Mai mult decat atat, parintii au putut discuta pe larg despre modul in care fiecare copil in parte se implica in cadrul fiecarei sesiuni, micile problemele sesizate in timpul activitatilor, modul in care copiii au evoluat in cadrul programului.
          Parintii au aflat metode, jocuri si activitati concrete specifice programului care pot fi adaptate in vederea lucrului acasa, astfel incat sa existe un sprijin si indrumare permanenta in interesul copilului.
         Toate intalnirile au avut la baza o comunicare calda, deschisa, am aflat si de o parte si de alta lucruri deosebite despre copii si am gasit impreuna solutii pentru stimularea permanenta a copilului pornind de la tipurile de activitati care se desfasoara in cadrul programului.
        Multumim tuturor parintilor participanti, vom tine cont de toate observatiile si sugestiile facute – in mod special in ceea ce priveste oferirea de fead-back saptamnal privind activitatile sustinute in cursul saptamanii.
       Multumim de asemenea conducerii Gradinitei Conil pentru sprijinul acordat in facilitarea acestor intalniri, si in mod special dnei. Ion (sediul 13 Septembrie) pentru sutinere si implicare.
 
Cu deosebit respect,
Echipa Learn2b

Pentru orice detalii despre program sunteti invitati sa vizitati site-ul www.learn2b.ro precum si blogul creat special pentru o comunicare mai stransa cu parintii si pe care il puteti rasfoi accesand www.clublearn2b.wordpress.com

Multumim si noi dnei priholog Laura Bardas pentru tot efortul depus.

CONIL Kindergarten&After School
 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: