CONIL Kindergarten propunere pentru elevii sai- vizita la Salinele ROMAN

Dragi prieteni,

Va propunem pentru luna februarie, pe langa o iesire la un spectacol de teatru, o vizita speciala la singura salina de suprafata ce a fost creata in Bucuresti – SALINELE ROMAN , a carui microclimat reproduce fizic, chimic si biologic salina de adancime de la Slanic Prahova.

Intreaga incapere este placata cu blocuri de sare neprelucrate, de 20 cm grosime. Cantitatea totala de sare folosita este de 20 tone.

Pentru petrecerea unei ore in interiorul salinei de suprafata Roman, tariful este de 11 Ron de copil din care 9 Ron o reprezinta intrarea si 2 Ron transportul tur-retur al copiilor de la gradinita. Se vor forma grupe de 20 copii ce vor fi insotiti in interiorul salinei de catre 3 adulti insotitori din CONIL Kindergarten. Cei interesati de o astfel de experienta sunt rugati sa achite aceasta suma la educatorul de grupa si la formarea primului grup de 20 copiii vom efectua prima deplasare.

Pentru detalii va rugam sa vizitati http://www.salineleroman.ro

Prin amabilitatea celor de la salina, suntem bucurosi sa va comunicam acelora dintre dvs care sunt interesati ca se pot face si tratamente a cate 10 sedinte de cate o ora fiecare . Cei interesati sunt rugati sa contacteze educatorul de grupa in speranta formarii unor grupuri de maximum 10 copiii pentru al caror tratament putem obtine preturi preferentiale.

CONIL Kindergarten

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: