Invitatie la conferinta cu tema „Invata sa ai un copil sanatos”

Dragi prieteni,

A sosit pe adresa noastra o invitatie din partea Asociatiei Secretul Evolutiei la o conferinta cu tema „Invata sa ai un copil sanatos”ce se va desfasura la  Sala Mica a Palatului Copiilor in data de 21 februarie 2010.

Iata invitatia primita:

Invata sa ai un copil sanatos!

 Asociatia Secretul Evolutiei are onoarea sa va invite duminica, 21 februarie 2010, ora 10.30, la Palatul Copiilor, Sala Mica, la prima conferinta din acest an.

 Organismul fragil al copiilor are nevoie de ingrijire speciala, iar problemele osoase sau de dezvoltare pot aparea de la cea mai frageda varsta. Insa acestea pot fi remediate daca parintii se informeaza si actioneaza la timp.

 Sportul ajuta copiii sa devina puternici si sa aiba pofta de viata, iar parintii care stiu acest lucru se vor bucura de copii fericiti si sanatosi.

 Temele abordate in cadrul evenimentului se vor referi la dezvoltarea armonioasa a copilului, probleme ale sistemului osos, importanta vaccinarii si importanta sportului in dezvoltarea copilului. Vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Universitar Bucuresti, Georgeta Sultana, presedintele clubului Micii Campioni, psihologi etc.

 Evenimentul va reuni personalitati din lumea medicala, institutii si companii care ofera

produse si servicii adresate copiilor si parintilor. Vor fi prezenti jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.

 “Invata sa ai un copil sanatos” este scopul primordial al conferintelor si evenimentelor organizate de Asociatia Secretul Evolutiei.

Prin intermediul acestor intalniri, parintii sau viitorii parinti vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti, medici pediatri, psihologi, sa puna intrebari legate de cresterea si ingrijirea copilului.

 Biletele se pot procura de pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro sau la telefon: 0788 51 37 59 si 0788 20 14 23.  Pretul unui bilet este de 30 RON iar daca se comanda doua bilete pretul celui de-al doilea este de 15 RON.

Parteneri media:

 www.infobebe.ro     www.bonesimenajere.ro        www.magicbebe.ro            www.scolisigradinite.ro

www.charitygift.ro          www.babyonline.ro          www.prichindelulmeu.ro         www.sanatateatv.ro     www.sapteseri.ro

Cei interesati de acest eveniment sunt rugati sa contacteze Asociatia.

CONIL Kindergarten&After School

          

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: