Un semnal din partea celor aflati in nevoie. CONIL Kindergarten&After School se mobilizeaza

Dragi prieteni,

        Va propunem sa raspundem pozitiv si rapid unei solicitari venite pe adresa noastra din partea unei foarte inimoase mamici de la CONIL Kindergarten&After School – Dna Oana Bodea .

Iata textul mesajului primit pe adresa noastra si la care va rugam sa raspundem pozitiv !

Au nevoie de ajutorul nostru. Acum!

Ne-am săturat cu toții de iarnă, nu? Ger, ninsori, zăpadă până la genunchi, acum bălți înghețate și vânt. Dar cât e de bine când ajungem acasă, unde e cald, de la calorifer, de la centrală. Și avem pături calde. Și când ieșim iar afară avem pulovere groase, șosete călduroase, geci și căciuli, cizme și bocanci. Și medicamente și ceaiuri și miere atunci când răcim.

Haideți să uităm pentru câteva zile să ne plângem de mizerie și frig. Și să mulțumim că avem unde ajunge la cald și bine. Alți copii au acum nevoie de noi și de ajutorul nostru. De la Isabelle am aflat de acești alți copii și încercăm împreună să facem ceva pentru ei. Părintele Ștefan a luat exemplul părintelui Tănase, de la Valea Plopului, cel care mi-a botezat finuțul acum 2 săptămâni. Și mai tânărul Părinte Ștefan se milostivește de femei abuzate, abrutizate, speriate care nu știu unde să se ducă, cu copilul lor pe care un „el” nu îl dorește. Și ca să nu-i abandoneze, părintele Ștefan le ajută cu un acoperiș deasupra capului, un blid de mâncare și, mai ales, nu le judecă, ci le oferă înțelegere și blândețe.

Copiii de la centrul din Gogoșari, Giurgiu sunt frumoși și curați. Și nu au nicio vină. Lor le e frig în iarna asta, dar spre deosebire noi, nu au căldură la calorifere, șosete groase sau pulovere și geci. Nici bocanci. E nevoie să adunăm rapid, săptămâna viitoare (15 – 19 februarie), pături, geci, bocanci și cizme, pulovere, șosete, căciuli, aeroterme, orice aparat care îi poate încălzi puțin. Și câțiva bănuți din care să cumpere lemne. Uitați-vă în dulapuri, la voi și mai ales la copiii voștri, poate puloverul ăla sau gecuța aia pot fi date unor copii. După care îmi dați un email (sau un telefon, cei care mai aveți telefonul meu) la lia_stoica@yahoo.com și vă aștept de luni până vineri, săptămâna 15-19 februarie, după ora 5 jumătate seara, la mine în Militari (eu sunt mai greu deplasabilă în perioada asta, din păcate)

Cei de la cămin sunt mămici și copii, deci e nevoie doar de haine de copii (de la bebei la 14-15 ani) și de femei. Cu toții sunt vreo 40. Vă rog din suflet, dacă doriți să ajutați, haideți să adunăm acum strict ce au nevoie: haine groase pentru copii și mămici, aparate de încălzit, încălțări, medicamente (paracetamol, nurofen, vitamina C, pentru copii în special), pături, ceva pampers, câteva obiecte de igienă (săpun, șervețele, detergent), bani. 5 lei, 10 lei, oricât înseamnă enorm. De la Isabelle am înțeles că un metru cub de lemne costa cam 450 de lei. Puteți dona direct în contul lor sau dacă vă e mai la îndemână, aveți contul oamenidarnici și vă pot pune oricând la dispoziție extrasele de cont.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi: Telefon Părintele Valentin: 0720 906 635, 0762 656 077

Nu ne-a oprit în decembrie viscolul și zăpada, nu are de ce să ne oprească acum lapovița și vântul, nu-i așa? Vă aștept să-i ajutăm! Ați văzut ce frumos și mult se poate face. Mulțumesc!  „

Pentru cei ce doresc mai multe detalii despre cei care au initiat acest proiect umanitar si despre actiunile lor caritabile anterioare, va rugam sa vizitati blogul http://liarebelyell.blogspot.com/
Pentru aceia dintre dvs care vor raspunde pozitiv acestei chemari, va informam ca articolele destinate donatiilor vor fi aduse la CONIL (sediul din Cotroceni si cel din 13 septembrie) si apoi transportate catre initiatorii proiectului.
 
Va asteptam alaturi de noi intr-o actiune caritabila !
CONIL Kindergarten&After School
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: