Mind Lab antreneaza mintea copiilor de la CONIL After School

             Mind Lab a redat jocului de gandire locul cuvenit si l-a transformat intr-un instrument puternic de educare care apeleaza atat la sufletul, cat si la mintea copiilor. Echpa Mind Lab este implicata in una din cele mai mari provocari educationale ale zilelor noastre.

              Mind Lab ofera copiilor cu varste intre 4 si 14 ani posibilitatea  de a descoperi si dezvolta abilitati esentiale in viata utilizand jocuri de gandire atractive. Totul a pornit de la cateva jocuri simple, international cunoscute si recunoscute: Go, Sah si Bridge – apoi au fost inlocuite cu altele, insumand in prezent peste 50 de jocuri de gandire, care constituie mediul ideal de invatare si experimentare.
Programul Mind Lab capteaza atentia copiilor si ii ajuta  sa-si dezvolte capacitatea de gandire, inteligenta emotionala si abilitatile sociale, pe care copiii le deprind inca de la ore sa le aplice atat in joc cat si in situatii din viata lor de zi cu zi.

            Copiii experimenteaza strategii si modele de gandire care ii invata cum sa ia decizii, cum sa-si rezolve problemele, cum sa-si gestioneze resursele, sa piarda si sa castige in mod constructiv, sau sa-si gestioneze emotiile, sa-si planifice actiunile, sa-si stabileasca si sa-si urmaresca un scop in ceea ce fac.

           Mai jos va prezentam mesajul transmis ieri de catre Carina Alionte, trainerul care coordoneaza programul Mind Lab la CONIL Kindergarten si CONIL After School :

„Marti, 23 februarie, copiii de la Mind Lab si-au mobilizat toate resursele ca sa obtina titlul de CAMPION QUORIDOR, acesta fiind 1 din cele 4 jocuri strategice de olimpiada.

Prin urmare, au inteles rapid conduita unui jucator profesionist aflat la concurs: strangem mana adversarului la inceput si la sfarsit de joc, dovedim fairplay in joc (la construirea labirintului) si ne respectam adversarii, ne facem un plan si aplicam strategiile invatate la ora.

Nici un copil nu s-a suparat ca a pierdut, iar din acest punct de vedere toti sunt invingatori.

Iar eu sunt mandra de ei pentru ca au jucat pentru placerea de a juca, la un nivel inalt, in liniste si gandind bine mutarile. Felicitari copii!

Medalia simbolica a fost castigata de Sara Ismail care a condus toate cele 3 runde, urmata indeaproape de Radu Ghita cu 2 runde castigate si la egalitate: Andrei Mocanu, Alex Ifrim, Georgiana Sima, Maria Nicolici si Maria Popa.”

Multumim Carinei atat pentru mesaj cat si pentru calupul de fotografii realizate in timpul antrenamentului copiilor de la CONIL After School.

CONIL After School              

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: