Campion Mind Lab la CONIL After School

Dragi prieteni,

Iata mesajul Carinei Alionte- trainerul Mind Lab ce se ocupa cu atat de multa dragoste si profesionalism de copiii de la CONIL- transmis in urma sesiunii de ieri .

” Marti, 9 martie, la ora de Mind Lab, copiii de afterschool si-au masurat fortele in jocul de DAME, varianta olimpica.

Azi s-a desfasurat concursul cu toata grupa de la Mind Lab pentru descoperirea celui mai talentat jucator de Dame – CHECKERS. Invingator a fost Andrei Mocanu cu 3,5 p, urmat dupa un baraj tensionat, de prietenul sau, Radu Ghita, cu 2,5p, iar pe locul 3, Maria Nicolici cu 2p.

Mentionez ca si ceilalti participanti s-au „duelat” cu maiestrie si au gandit atent mutarile in joc, iar experienta le va folosi negresit intr-un an sau 2 cand vor putea participa la adevarata olimpiada Mind Lab.

Aceasta varianta a jocului de DAME, precum si strategiile invatate, au menirea de a dezvolta capacitatea de a lua decizii prin analizarea tuturor variantelor posibile, viziunea de ansamblu, abilitatea de a construi un plan si de a anticipa reactia adversarului.

Felicitari tuturor copiilor pentru obiceiurile frumoase deprinse (strangem mana adversarului la inceput si sfarsit de joc), pentru calitatea jocului si pentru ca au invatat sa piarda onorabil si sa castige elegant”

Iata si cateva instantanee surprinse pentru dvs de catre Miss Irina Oprea.

Felicitari si din partea echipei CONIL tuturor copiilor ce ieri s-au duelat pentru titlul de campion si se ademenea, multumiri si strangeri de mana Carinei pentru efortul pe care il depune pentru ca cei mici sa devina campioni in joc si in viata !

CONIL After School

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: