Lectia de ecologie la Gradinita Verde – CONIL Kindergarten 13 septembrie

Dragi cititori,

Dupa cum stiti, gradinita CONIL este instrisa intr-un proiect- concurs organizat de CD Press si Organizatia WFF , in vederea obtinerii distinctiei de Gradinita Verde. Acest proiect impune gradinitelor participante, sustinerea unor ore de ecologie alaturi de copiii din echipele verzi .

Astfel, in cadrul gradinitei CONIL Kindergarten 13 Septembrie, sub comanda cooirdonatorului verde- Miss Mariana Ion, a avut loc lectia de ecologie avand ca tema ” Circuitul apei in natura”. Echipa a fost formata din elevii gruplor mare si pregatitoare . Copiilor le-au fost prezentate notiuni generale , au facut un experiment extrem de interesant si au realizat o plansa.

Copiii de la CONIL Kindergarten 13 Septembrie au colectat apa murdara de pe strada pe care au filtrat-o folosind tifon si apoi, reziduurile ramse au fost privite la microscop. Ca de fiecare data , Miss Dorina Anghel a fost aproape si a realizat cateva instantanee pentru a va putea fi prezentate. Un set mai mare de fotografii (pentru care ii multumim din suflet Dorinei) le veti putea gasi accesand site-ul CONIL (www.conilkindergarten.ro / sectiune 13 Septembrie/ Albume Foto )

Felicitari Miss Marioanei pentru modalitatea de sustinere a acestei lectii si felicitari copiilor pentru implicare !

CONIL Kindergarten

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: