Mind Lab la CONIL Kindergarten

Dragi prieteni,

Suntem de fiecare data placut surprinsi de modul in care Carina Alionte-trainerul Mind Lab la CONIL Kindergarten- ne transmite, la finalul fiecarei sesiuni, un mic sumar atat de necesar parintilor ce doresc sa cunoasca permanent evolutia copiilor .

Iata ca si astazi, dupa sesiunea de Mind Lab de ieri, Carina ne-a trimis cateva cuvinte pentru dvs:

La ora de Mind Lab de marti 9.03, copilasii de gradi au continuat sa descopere un joc deosebit: Puzzle cu animale, cu doua noi reguli care ne ajuta sa protejam animalele si mancarea lor.

In echipe de cate 2, au rezolvat sistematic fiecare problema de la nivelul junior, tinand cont de limite si folosind indiciile care ne apar in imagine. Reperele i-au ajutat sa isi stabileasca o ordine a actiunilor si sa gandeasca un plan.

Rabdarea le-a fost pusa la grea incercare in situatiile in care au fost nevoiti sa incerce mai multe variante de rezolvare pana s-o gaseasca pe cea corecta, dar s-au mobilizat sa duca la capat sarcina.

Copiii si-au dat seama ca limitele (regulile) din joc au rostul lor: pastram distanta intre animalele care nu se inteleg si le punem deoparte mancarea preferata.

Iar ca limitele din realitate ne ajuta sa traim in ordine (regula: „nu ne batem”, „nu facem galagie”) si sa avem grija de noi („traversam doar pe culoarea verde”).”

Multumim Carina pentru profesionalismul cu care lucrezi cu copiii nostri!

CONIL Kindergarten

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: