Mind lab la CONIL Kindergarten

Dragi prieteni,

Asa cum ne-a obisnuit, Carina ne-a trimis si dupa sesiunea de ieri cateva cuvinte despre ora sustinuta cu elevii ei de la CONIL  Kindergarten Cotroceni. Multumim Carina pentru tot si iti dorim mult succes in continuare alaturi de elevii tai !

  „Marti, 16.03.2010, la ora de Mind Lab de la gradi, copiii au recapitulat jocurile din cursul de „Concepte de baza in gandire”.

Au fost sesiuni de joc in grup, trecand astfel prin toate notiunile studiate. Cateva din ele ar fi: rand, coloana, diagonala, cele 5 simturi ale noastre, permis vs. interzis si patrat, laturi, colturi. Desi lucrate experiential, unele din aceste concepte matematice raman abstracte si greu de recunoscut pentru unii copii de 4-5 ani, dar am increderea ca au capatat o baza pentru fixarea lor mai tarziu, atunci cand vor fi pregatiti.  Deocamdata putem asocia randul, coloana si diagonala cu etajul, liftul si scara unui bloc! J

Ca aplicatie a celor invatate pana acum, copiii au lucrat individual cu fise care contineau situatii de rezolvat. Acestea le solicita atentia, dar si stabilirea unei ordini in realizarea lucrurilor, analiza variantelor si alegerea celei mai bune.

Sunt mandra de copiii de la Mind Lab pentru ca au invatat sa se comporte ca o echipa, cei mai mari ii ajuta pe cei mici astfel incat nimeni sa nu ramana in urma!”

CONIL Kindergarten

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: