Vizitam lumea dinozaurilor

Dragi prieteni,

        Pentru ca stim  fascinatia copiilor fata de aceste animale preistorice, ne-am decis sa vizitam aceasta inedita expozitie. Aventura in timp incepe acum 240 milioane de ani si ne va prezenta viata si mediul in care au trait exemplarele prezente in marime naturala la expozitie.

           Peste 30 de uriasi , cu decor, efecte scenotehnice si multimedia unice, ememplare ce  pot avea mai mult de 7 metri inaltime si 14 lungime – se misca, scot aceleasi sunete si arata exact ca si variantele lor “originale”, predatori infricosatori sau dinozauri vegetarieni…ii vor incanta pe vizitatorii prezenti.

          Fiind o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face ca in muzee, in grupuri  insotite de ghizi special pregatiti pentru a da explicatii despre fiecare dintre dinozauri – pe unii ii poti vedea de aproape, pe altii ii poti atinge si poti invata o sumedenie de lucruri interesante atat despre ei cat si despre “lumea de atunci”… din Zilele Dinozaurilor!

         Si pentru ca experienta sa fie totala, organizatorii vor invita pe vizitatori la  DINO CINEMA 3D unde vor viziona un film de 20 minute in care vor afla informatii referitoare la formarea planetei Pamant, aparitia si evolutia primelor forme de viata pe Terra, culminand cu o parcurgere virtuala a lumii dinozaurilor. Filmul este vorbit in limba romana.

De asemenea, organizatorii au amenajat si un spatiu pentru realizarea de fotografii insa numai de catre personalul care opereaza acea zona si numai contra cost. In pretul platit se ofera o fotografie fixata intr-o rama speciala DINO

La iesire, copiii vor fi asteptati de un generos DINO SHOP – un magazin de suveniruri pentru orice buzunar!

Institutia noastra va vizita expozitia dupa urmatorul program:

 • CONIL After School – vineri, 26 martie 2010– imbarcarea se va face din fata CONIL After School in intervalul 11:45-12:15
 • CONIL Kindergarten 13 Septembrie & Cotroceni – luni, 29 martie 2010 – imbarcarea se va face la 8,30-8,45 la CONIL 13 Septembrie si 9:-9.15 la CONIL Cotroceni

Pretul biletului este de 30 Ron pe care cei care doresc il vor achita educatorului  pana cel tarziu la data de 25 martie.

Pentru elevii de after school care vor participa la aceasta iedita experienta, dejunul va consta intr-un pachet pe care il vom pregati noi iar copiii il vor servi in autocar.

Transportul este inclus in pret!

Asteptam cat mai multi copiii alaturi de echipa CONIL la aceasta grozava aventura in timp !

CONIL Kindergarten&After School

Anunțuri

2 responses to this post.

 1. Posted by RADU SONIA SI MARCO on 19/03/2010 at 1:55 pm

  Suuuper! Sigur vor fi incantati sa vada dinozaurii !!!

  Răspunde

 2. Posted by Mazilu Andrei on 21/03/2010 at 2:57 pm

  Foarte bucuros a primit Andrei aceasta veste .
  Va multumesc foarte mult pentru totul,Andrei s -a schimbat in bine foarte mult de cand merge la After school Mazilu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: