Mind Lab la CONIL After School

Dtragi prieteni,

Asa cum ii este obiceiul, Carina Alionte, trainerul Mind Lab care ii pregateste pe elevii de la CONIL, ne-a trimis si dupa sesiunea desfasurata ieri, 23 martie 2010, cateva  cuvinte despre desfasurarea orei.

„La ora de Mind Lab, copiii au participat la a 3-a mini olimpiada, azi – jocul ABALONE.

Astfel ca am avut de-a face cu un adevarat „sumo” cu bile in timpul alocat competitiei. Tabla a fost mereu in schimbare si fiecare jucator a incercat sa fie atent la posibilitatile de mutare si sa aplice strategiile invatate la ora.

Remarc la copii o imbunatatire a reprezentarii spatiale si a atentiei distributive, ei reusind in aceasta a 2-a ora de Abalone sa cuprinda cu privirea suprafata de joc si sa sesizeze toate directiile de miscare, cat si sa anticipeze reactia adversarului si sa cantareasca avantajele unor mutari. 

Felicitari tuturor participantilor de azi, in special marelui castigator, Radu Ghita care a condus toate cele 3 runde! Pe locul 2 s-au situat, la egalitate, Sara Ismail, Andrei Filip si surpriza zilei: Georgiana Sima, iar pe locul 3, Matei Nica, o forta in devenire.

In realitate, toti copiii sunt castigatori pentru ca au invatat bunele maniere in competitie: si-au urat succes la inceput de joc si s-au felicitat la sfarsit, au castigat neofensator si au pierdut elegant!”

Multumind Carinei pentru profesionalism, nu ne ramane decat sa ii felicitam si noi pe toti participantii la mini-olimpiada de ieri si sa le uram mult succes in continuare!

CONIL After School

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: