Ora de inot

Dragi prieteni,

          Dupa cum stiti, cativa elevi de la CONIL Kindergarten&After School isi perfectioneaza stilul de inot sau incearca sub indrumarea dnei antrenor Stan sa isi invinga temerile si sa inoate singuri. La ultima intalnire ce a avut loc vineri, 19 martie, am reusit sa surprindem cateva instantanee cu elevii de la CONIL in bazin, fara ca acestia sa ne observe. Am remarcat-o pe Eliana, foarte curajoasa, asemeni Ruxandrei. Desi inca cu manecute ajutatoare, cele doua prietene incearca sa isi invinga temerile si sa ii ajunga din urma pe cei mai mari. La polul opus, Radu Ghita ne-a fermecat cu stilul sau de inot dar si cu curajoasele sarituri executate de pe blocstart. Intre cele doua extreme, Maria, Ioana, Sara, Georgiana, Radu S, incearca si ei sa isi perfectioneze stilul de inot si sariturile.

Trebuie sa ii felicitam pe toti participantii la acest optional care contribuie la o dezvoltare armonioasa si frumoasa a lor.

Va informam ca ora de inot din 2 aprilie precum si cea din 9 aprilie, nu se vor efectua, acestea urmand a se recupera dupa sarbatorile Pascale.

CONIL Kindergarten&After School

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: