Mesaj din partea Miss Adela Hanafi dupa serbarea CONIL After School

„Dragii mei,

             Nimic din tot ce v-am prezentat in spectacolul de ieri  la Palatul Copiilor nu ar fi putut avea loc fara acordul si sprijinul dvs, minunatii parinti ai copiilor de la CONIL After School. Va multumim tuturor pentru suport si ingaduinta. De asemenea, aceasta serbare nu s-ar fi putut ridica la acest nivel fara efortul deosebit al copiilor de la After School CONIL pe care trebuie sa ii felicit fara exceptie. Am remarcat bucuria din privirile lor si entuziasmul cu care au prezentat fiecare moment. BRAVO COPII ! Miss Adela este mandra de voi si dupa acest eveniment am garantia ca vom putea realiza lucruri din ce in ce mai spectaculoase !

             Trebuie sa multumesc amfitrionului acestui spectacol – Mos Nicolae (Bassbariton Orest Ranghilof Pislariu– Teatrul de Opereta Ion Dacian) care cu praful sau magic i-a purtat pe copiii de la  CONIL prin toate continentele globului . Ii multumim domnului Orest Pislariu si pentru compunerea unui imn minunat caruia copiii de la CONIL i-au dat glas….De asemenea, multumiri „adevaratului” Mos Craciun cel care i-a inteles pe copiii nostri la finalul spectacolului si le-a oferit cu mult drag darurile atent pregatite (Dl.Ionut Panaite-Jitianu) .

             Si acum…..perimiteti-mi sa incep cu lista tuturor celor implicati in acest spectacol, din spatele scenei, fara de care nimic nu ar fi putut fi realizat :

Miss Monica Ranghilof Pislariu, profesor de muzica – aranjamente muzicale, selectii piese, coautor al Imnului CONIL

Miss Ruxandra Cioata, balerina Opera Romana- colaborator – realizatoarea tuturor momentelor de dans

Miss Maria Bunea, profesor colaborator – antrenor , realizator moment Karate

Miss Irina Oprea, profesor suplinitor- coautor scenariu, organizator, coordonator repetitii si coordonator culise

Miss Dana Bucuresteanu, profesor suplinitor – organizator, coordonator culise

Miss Oana Dumitru, director educational CONIL – coautor al scenariului, realizator de costume, coordonator sunet

Mister Doru Rusian – cel fara de care costumele, pregatirea cadourile copiilor si intreaga recuzita a spectacolului nu ar fi putut fi realizate

             Multumiri speciale oamenilor din spatele scenei care au pregatit copiii pentru momentele artistice pe care le-au sustinut : Miss Zoica , Miss Flori, Miss Mirela (bucatarie) , Miss Mariana, Miss Dana Poteras si Miss Dana . De asemenea multumiri speciale lui Mr. Florian Nicu pentru coordonarea momentelor cu cadourile oferite de Mos Craciun.

             Multumim pentru sprijin si incurajari doamnelor invatatoare: Angela Baciu si  Cezarina Psatta– clasele a-III-a , Alina Benea – clasa a-II-a , Simona Iordanescu si Dnei Manea– clasele I .

            Multumim de asemenea celor de la CONIL 13 Septembrie – Miss Mariana Ion, Miss Dorina Anghel, Miss Gabriela Ursache si Miss Mary pentru suportul si sprijinul acordat si de asemenea pentru prezentarea video de exceptie realizata pentru fiecare moment al serbarii.

              Multumesc in mod special baietelului meu Kuki Hanafi pentru toata intelegerea de care a dat dovada in aceasta perioada grea si foarte aglomerata si multumesc din suflet minunatilor mei parinti, Ileana si Nicolae Caragheorghe care au fost in permanenta alaturi de mine cu ganduri si sugestii alese !

Inca odata ii felicit pe toti cei implicati in acest spectacol !

FELICITARI TUTUROR !

 

Rugamintea mea catre toti cei ce au vizionat acest spectacol este aceea de a isi exprima  parerea si sugestiile prin postarea de comentarii pe blog .

              Va felicit pe toti , dragii mei copiii, parinti si colaboratori pentru tot efortul depus timp de 2 luni si va doresc tuturor o vacanta frumoasa, plina de aventuri minunate, un Craciun plin de bucurie si un An Nou mult mai bun si mai linistit !

Adela Hanafi „

6 responses to this post.

  1. Posted by Oana Bodea on 14/12/2009 at 11:25 am

    Si noi va multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri! A fost un spectacol superb!!! Cu siguranta vor ramane cu amintiri splendide din toata aceasta perioada a lor de formare la Conil! Eu, personal, sunt bucuroasa si mandra cum fetitele mele au crescut in acelasi timp cu Conil! Va doresc mult succes si cat mai multe reusite in continuare si La multi ani Conil! Sarbatori fericite tuturor!

    Răspunde

  2. Posted by Ortansa Balaban on 14/12/2009 at 12:16 pm

    Felicitari tuturor,a fost un spectacol de zile mari,deosebit.Este extraordinar ce au putut realiza copiii nostri sub indrumarea unor oameni minunati.
    FELICITARI TUTUROR inca o data!
    Mama Soniei.

    Răspunde

  3. Posted by Ana Serafim on 14/12/2009 at 1:42 pm

    Felicitari calduroase pentru un spectacol remarcabil, cu un concept inedit, care ne-a delectat peste poate si ne-a facut sa ne simtim atat de mandri de odraslele noastre!!
    Sincere aprecieri tuturor celor care au avut rabdarea si solicitudinea sa-i motiveze pe cei mici, valorificandu-le in mod incantator entuziasmul si perseverenta!
    A fost un spectacol de neuitat!
    Multumim, Conil!
    Sarbatori luminate tuturor!

    Ana Serafim & Lacramioara Loghin

    Răspunde

  4. Posted by Mona Nicolici on 14/12/2009 at 1:52 pm

    Felicitari intregii echipe CONIL! Ati facut o treaba minunata! Cred ca a fost pentru prima data cand am vazut-o pe fetita mea vibrand de emotie pe o scena, desi a mai participat si la alte spectacole! A adormit foarte obosita, dar extrem de fericita! Bravo!
    Mama Mariei Nicolici

    Răspunde

  5. Posted by ghita adriana on 14/12/2009 at 3:33 pm

    Felicitari!Un spectacol original,frumos,educativ,plin de farmecul fiecarui dans si al fiecarei limbi straine in care copiii nostri au invatat sa cante.Ati muncit mult impreuna si asta s-a vazut! „SARBATORI FERICITE!”

    Răspunde

  6. Posted by Doina Mocanu on 14/12/2009 at 7:58 pm

    Mulţumim că ne-aţi făcut mândri de copiii noştri şi pentru răbdarea pe care a-ţi avut-o cu ei.

    Într-adevăr ideea cu călătoria moşului în jurul lumii a fost inedită, precum şi conceperea momentelor specifice fiecărei ţări.

    Felicitări şi la mai multe astfel de spectacole!

    Un crăciun luminat şi un an nou fericit!

    Răspunde

Lasă un comentariu